“white window” 

 

Deze ruime eengezinswoning in de tuin van een kunstzinnig museum , is een oase van
rust.
Op een perceel van bijna 4.000 m² vormen de verschillende "buitenramen" een kijker
op de landschappelijke omgeving en omkaderen ze de natuur.

De woning heeft een L-vormig grondplan dat het ruime zonneterras omarmt. Hier is het
aangenaam vertoeven met zicht op de rijen knotwilgen en de prachtige landelijke tuin
van het museum.

Door de plafondhoge glaspartijen van de leefruimten vervaagt de overgang tussen
binnen en buiten en valt daglicht overvloedig binnen. Hier overzie je het volledige
perceel en ver daarbuiten ...

Dankzij een uitgepuurde technische installatie met warmtepomp, zonnepanelen en
zonneboiler is deze woning zeer energiebewust, wat resulteert in een K-peil van 41
en een E-peil van 24.