“villa botanica;”

 

Deze woning situeert zich in het hart van de Brugse tuinbouwstreek. Gezien de zuidwest georiŽnteerde tuin en het mooie tuinzicht achteraan, werden de leefruimte en de slaapkamers integraal gericht naar de tuinzijde. Op het gelijkvloers omvat de woning een ruime leefruimte met open keuken, bijkeuken, bureel en dubbele garage. De keuken geeft toegang tot het overdekt terras. Op de verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers en ruime badkamer. Alle slaapkamers hebben plafondhoge ramen die toegang geven tot een dakterras. Als gevelbekleding is gekozen voor houten verticaal latwerk op het gelijkvloers en witte crepi op de verdieping. Dit alles in combinatie met witte ramen en dakranden. De woning is bijna energie neutraal (E-peil 6!) door het gebruik van geothermische warmtepomp, zonnepanelen, passieve koeling, ventilatiesysteem D, dubbel zonwerend glas k 0,6 Ė g 0,40.